mandag 23. februar 2009

Kvalitet på grafikken i banneret

Dette er den samme "blomsten" som i banneret, men i banneret er den blitt mindre detaljert.
Er det noen som vet hvorfor? Hvordan skal jeg lagre grafikk fra illustrator for å få best mulig kvalitet på banneret?
Jeg ville satt stor pris på om noen hadde tatt bryet med å svare på dette:-)- og evig takknemlig!

3 kommentarer:

Dagny- Heim sa...

Ja, her skal ikkje eg legge meg ut på noko eg ikkje har peiling på!! Så grafikkproblematikken har eg ikkje tenkt å kommentere :-0

Men den bensintank samanlikninga di, DEN kan eg like. Og den stemmer på ein prikk på m.a. meg. I dag har eg trent (tilrettelagde øvingar for nakke/rygg/skuldrar) og no er eg på jobb for å ta igjen masse kontorarbeid og planlegge undervisninga til etter vinterferien. Så skal eg heim og sette inn støtet der. Hadde det vore mogleg å kjøpe "bensinmålar" burde eg skaffa det FORT!

Ha ei strålande veke. Det skal eg, og eg skal nyte dei helsemessig gode dagane også, bee sure :-D

M sa...

Hei. :) Jeg lurer på om du har lastet opp bildet fra maskina di til serveren (Blogger), eller om du har lastet det opp et annet sted på nettet og linket til den? Det er mulig at blogger reduserer kvaliteten på det for at det skal ta mindre plass på serveren deres når du laster det opp. Om du har mulighet til å laste den opp til et annet nettsted som ikke gjør slikt og linker til url-en i stedet kan det hjelpe. hvis ikke det hjelper vet jeg ikke annet råd. :( Du kan jo også hoppe litt rundt i andre blogger og se om noen der har bra bannere så kan du spørre dem.

Dagny- Heim sa...

Ligg ei utfordring til deg hos meg :-) God tur!